Hello! Örülök, hogy ide látogattál!

Lili vagyok, imádok utazni és új helyeket felfedezni. Az utazás iránti szenvedélyem egy egyhónapos Interrail út után alakult ki. Pár év múlva megvalósítottam életem egyik nagy álmát és nekivágtam, hogy felfedezzem Új Zélandot. Visszatérve életem első egyedüli utazásából, tudtam, hogy ennyivel nem elégszem meg. Azóta Bécsből indulva fedezem fel a világ csodálatosabbnál csodálatosabb szegleteit és biztos, hogy még nem állok le ezzel egy darabig.

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy az élményeimet megosszam veled és hasznos tippeket adjak. Szeretnélek téged is inspirálni, hogy te is minél több országot és kultúrát felfedezz ezen a bolygón. Annyi csodálatos hely és nagyszerű ember létezik, kár lenne mindezt nem a saját szemeddel megtapasztalni. Emellett meg szeretném mutatni neked, hogy a hátizsákos utazás nem nagy művészet és mindenki képes rá. Hátizsákos utazásaim alatt megtanultam beérni kevesebbel és olyan élményekben volt részem, amit egy luxus nyaralás biztos nem adott volna meg. Arról nem is beszélve, hogy a hátizsákos utazás során az adott országot és a kultúrát is jobban megismerhettem.

Remélem, ezzel a bloggal téged is motiválni tudlak arra, hogy ne habozz tovább és indulj neki a nagyvilágnak.

Szeretnék minél több utazni vágyónak segíteni a saját tapasztalataim alapján. Ha bármilyen kérdés felmerül benned az utazással és a cikkekkel kapcsolatban vagy csak megszeretnéd osztani velem élményeidet, írj egy üzenetet. Alig várom, hogy halljak felőled. 

Ha szeretnéd nyomon követni a kalandjaimat és még több inspiráló képet néznél, látogass el az Instagram és Facebook oldalamra.

rólam